Over ons

Over 10forward

Het is onze missie mensen, systemen en processen bij elkaar te brengen.

10Forward verbindt talent aan organisaties. Benader ons voor al uw vragen op het gebied van Finance en Creditmanagement, hier ligt onze expertise. Door onze jarenlange praktijkervaring binnen Finance en Credit Management beschikken wij over vakkennis en een uitgebreid netwerk van specialisten.

Door veelvuldig en persoonlijk contact met deze professionals zijn wij goed in staat in te schatten waar hun specifieke talenten liggen en binnen welke organisatie zij het best tot hun recht komen. Wij werken op basis van openheid, eerlijkheid en commitment.

Wij zorgen ervoor dat onze vakkennis altijd up-to-date is zodat wij u uitstekend kunnen adviseren. Wij bieden innovatieve oplossingen met oog op de toekomst om uw personeelsbezetting en processen zo efficiënt mogelijk in te zetten waardoor u zich volledig kunt richten op uw core business.

10Forward biedt een totaaloplossing: wij kunnen u op verschillende manieren helpen met de inrichting van uw processen, systemen en (flexibele) personeelsbezetting. Mocht dit nu op basis van Consultancy, Projecten, Werving & Selectie, Detachering en Interim zijn; onze oplossingen worden altijd voor u en uw specifieke situatie op maat gemaakt.

Meer informatie

Spreekt onze werkwijze u aan? Neem dan contact met ons op via info@10forward.nl of 020-7371128, wij maken graag kennis met u.

METHODE

10Forward helpt uw organisatie graag vooruit!

01 Idee

Ideeën vormen de basis voor ontwikkeling. Daarom zijn we nieuwsgierig naar waar ideeën afkomstig zijn uit uw organisatie.

02 Kwestie

Nieuwe ideeën beïnvloeden altijd bestaande structuren. Met behulp van zgn. feedback loops onderzoeken we deze invloed.

03 Plan

Dan stellen wij een plan voor waarin we de effecten van bepaalde keuzes kunnen aantonen en helder advies geven.

04 Implementatie

We helpen ook bij de implementatie. Wij bieden uw organisatie onze kennis, technische ontwikkeling en een netwerk van specialisten aan.

05 Analyse

Samen evalueren wij de groei en de resultaten, en kijken wij vooruit naar uw toekomstplannen.

“Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.”
– Sir Arthur C. Clarke